• Jag har turen att få motioner varje dag 7km,,

  Vädret här i Sverige , Jag tycker att vi har haft en bra vinter. Lite snö bara  & det är så skönt att slippa snön..idag hade vi 9gr+,  med lite sol ,men ikväll har det regnat. Jag funderar på att flytta ner till Gran Canaria,, Där mitt barnbarn Tess bor Får fundera på det till nästa år?    Min fina Max,

  Jag har turen att få motioner varje dag 7km,,

  Lite bilder på lilla Isa,, hon är så snäll & go

  Jag har turen att få motioner varje dag 7km,,

  Jag har turen att få motioner varje dag 7km,,

  Tänk vad dessa små varelser kan ge så mycket: Snart är sommare här, underbart,Jag har turen att få motioner varje dag 7km,,

  Jag har turen att få motioner varje dag 7km,,

  Till er om ni tittar in  , Ha en fin fortsatt vecka   Kramiz Linda,moneyJag har turen att få motioner varje dag 7km,,


 • Commentaires

  1
  Lundi 3 Avril 2017 à 10:14

  Bonjour et merci pour la visite .

  J'espère que tu as passé un bon week-end et que tu vas bien et ton petit monde aussi .

  Après un week-end sous la pluie , voila le Soleil qui refait son apparition , il faut espérer qu'il reste un peu .

  Je te souhaite un bon Lundi,  une bonne semaine et un bon mois d'Avril .

  c27hlcbc

  2
  Samedi 8 Avril 2017 à 15:44

  käre Linda

  Jag ger dig nyheter lite ledsen.

  Torsdag Jag var tvungen att få stucken min fitta stort hjärta, men hon började lida och jag vill inte ... och jag var ensam, hade min man tagit hela dagen och jag kunde inte ens hindra !! Veterinären sa att det var på tiden!

  Det befriade mig, jag hade gjort rätt val.

  Med min make begravd vi går inte långt från gravarna av andra katter, blir otillgängliga, ser jag mitt rum, öppna mina fönsterluckor .

  Det är en lång historia som slutar väl för sin del i himlen djur och jag möter kan vara en hel del katter och två hundar som jag verkligen älskade.

  God helg och stora kyssar,

    Jag kommer inte att vara pratsam innan en liten stund, (min son och hans två döttrar anländer måndag eftermiddag) De kommer att hantera Jag är mycket trött in mot-slag av vad jag hade gör sistone.)

  Vad har det blivit av dig? Har du inte sjuk?

  3
  Jeudi 18 Mai 2017 à 01:10

  Dear Linda,

  Jag har just återvänt från tre veckors semester das bergen i centrala Frankrike. Det var en bra semester, men lite kallt för säsongen, men vi var på 860m höjd.

  Jag satte bilderna gradvis till förmån för vänner.

  Den är full av hopp om att lilla flickan framöver. Du kommer att ha glädje av att gå till stora Kanarieöarna, ett klimat dig vingar väl på vintern.

  Jag önskar er att fortsätta att ha goda nyheter och leva lyckliga stunder.

  Jag omfamnar dig i vänskap.

  4
  Vendredi 22 Décembre 2017 à 15:56

  Coucou Lindag,


  <textarea id="source" class="goog-textarea" style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0); border-width: initial; border-style: none; resize: none; display: block; box-sizing: border-box; color: #222222; position: relative; z-index: 1; font-family: arial, sans-serif; font-size: 16px; width: 634px; padding: 8px 20px 32px 8px; margin: 0px; height: 628px; outline: none; overflow-y: hidden; overflow-x: auto;" dir="ltr" name="text"></textarea>
   
  <textarea id="source-is" class="goog-textarea short_text" style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0); border-width: initial; border-style: none; resize: none; display: block; box-sizing: border-box; color: silver; position: absolute; top: 0px; font-family: arial, sans-serif; font-size: 24px; width: 634px; padding: 8px 20px 32px 8px; margin: 0px; height: 68px; outline: none; overflow-y: hidden; overflow-x: auto;" dir="ltr" disabled="disabled" name="text-is"></textarea>
   
  818/5000
   
  God jul till er alla mina vänner.
  Om jag inte kopierar och klistrar, kommer jag inte att kunna nå er alla.
  Tack för alla meddelanden som läggs på mitt mittflöde, som gradvis har blivit en total paus så mycket jag var tvungen att göra och inte bara kakor eller kurirer utan den oplanerade administrativa.
  Jag önskar dig en underbar semester, men jag vet att för vissa kommer deras hälsa eller deras älskade att förbli avgörande. Och jag ber för det lyckliga resultatet.
  Utöver dina familjemöten, låt oss ha en liten tanke för dem som kommer att vara ensamma, genom val eller övergivande.
  Men det trots hela julen är glädjen av fred och lycka till största delen.
  Jag försäkrar dig om all min vänskap och ger dig ett möte senast i början av skolåret.Jag skickar dig sönder av kyssar för att se dig snart.
  Sylvie
  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :